La relació entre Laporta i Fernández Lara arriba als insults, segons l’extremeny

El polític assegura que Laporta el va titllar "d'imbècil" diverses vegades

La relació dolenta entre el president d’Extremadura, Guillermo Fernández Vara, i el president del F.C Barcelona, Joan Laporta, ja fa temps que cueja. Avui, però, el polític ha assegurat que el president del club blaugrana va titllar-lo “d’imbècil” diversos cops durant una conversa telefònica que van mantenir fa uns dos mesos per un article que Vara va escriure al diari Marca.

En aquest article, publicat el 12 d’agost, Vara criticava Laporta “pels seus missatges excloents” i li demanava que tingués més en compte els seguidors del Barça que hi ha a tot l’estat espanyol en les seves intervencions. “Em molestava sentir-lo parlar com si el Barça només fos de Catalunya”, perquè els culers de fora de Catalunya “a vegades ens sentim malament”, ha dit Vara.

Segons el president extremeny, el president del Barça el va titllar d'”imbècil” i nega que ell hagués dit a Laporta “barcelonista de merda”, com apunten algunes fonts. La conversa va ser pujada de to, però aquesta va ser privada. De fet, Vara ha dit que només n’havia parlat amb el president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar, per mirar que “intercedís” i pogués refer relacions.

Laporta nega els fets

Laporta, que acaba d’arribar de Sud Amèrica, ha negat haver insultat el president extremeny. Ha reconegut haver tingut aquesta conversa però ha dit que “en cap cas” va insultar-lo i ha a acusat Fernández d’intentar fer-se publicitat a costa seva. Laporta ha lamentat que la notícia hagi sortit en un mitjà que “cada dos per tres” intenta “perjudicar” el Barça.

Nou comentari