La pròrroga classifica el Bayern de Guardiola pels quarts (4-2)

Pep Guardiola ha fet entrar Kingsley Coman al minut 60 de partit, amb 0-2 en el marcador i amb un 2-4 global en l’eliminatòria. El davanter, un joveníssim talent amb molt futur, està cedit al Bayern precisament per la Juventus de Torí, l’equip que el va fitxar la temporada passada de la lliga francesa, en una forta aposta per cobrir la parcel·la ofensiva a llarg termini. El punta, a la segona part de la pròrroga, ha marcat el gol definitiu que ha servit perquè el Bayern hagi eliminat el seu exequip, en un bonic partit de futbol.

De la mateixa manera que va passar en l’enfrontament d’anada, la Juventus ha arribat amb 0-2 al minut 73 de partit, quan Lewandowski ha reduit distàncies i ha posar la por al cos a un conjunt italià que s’havia mostrat, fins aquell moment, molt sòlid defensivament. Un extraordinari Morata ha fet possible l’heroïcitat de la Vecchia Signora, sobretot amb un segon gol fabricat per l’exmadridista i finalitzat per Cuadrado, però ha arribat a l’últim tram tan cansat com els seus companys i no han pogut evitar les embestides alemanyes.

Els de Guardiola han aconseguit empatar amb un gol agònic al minut 91, obra de Thomas Müller, el gegant bavarès, l’ídol de l’afició local. El davanter ha dut el Bayern a la pròrroga, quan semblava del tot impossible, i ha propiciat la gran remuntada local. Thiago Alcántara, l’home fetitxe de Pep, ha fet el 3-2 i Coman, l’aposta del tècnic, ha sentenciat amb el 4-2. El Bayern serà al sorteig de divendres, tot i que Massimiliano Allegri ha demostrat, aquest dimecres, ser un dels millors entrenadors del continent. La Juventus ha estat a punt de signar una gesta històrica.