Món Esport
La premsa de Madrid es rendeix al joc del Barça

Només amb elogis. Així és com ha qualificat la premsa espanyola el joc del barça, sense distinció de generalistes o esportius. Després d’una intensa campanya de desestabilitizació contra el club català, han hagut de rendir-se. L’As titula “Superbarça”, amb una foto de tota la plantilla posant amb la copa d’Europa. L’avantítol, això sí, destaca que “el futbol espanyol segueix al cim del món”.”El Manchester va durar deu minuts” i “Exhibició del tiqui-taca i de Messi” són altres titulars.

“Futbol!… Club Barcelona!” és el gran titular de “Marca” sobre una instantània de Messi aixecant eufòric l'”orelluda”. També destaca a la seva primera pàgina “l’antològic bany als ‘diables vermells'” i que “els blaugranes empaten a quatre títols amb l’Ajax i el Bayern i només estan per darrere del Liverpool (5), el Milan (7) i el Madrid (9)”.

“El Barça toca el cel a Wembley” titula “El País” en portada sobre una foto de l’equip celebrant a la llotja de Wembley el títol conquistat. “Un gran Barça aconsegueix la seva quarta Champions” és el titular de primera pàgina d'”El Mundo”, que titula la seva crònica amb “l’obra mestra d’una època”.

La premsa estrangera també elogia el club però sobretot a Messi

La màgia de Lionel Messi “enfonsa” el somni del Manchester United després que el Barcelona, el club europeu de “somni”, va guanyar ahir a la nit a l’estadi de Wembley la final de la Copa d’Europa, destaca avui la premsa britànica. Els diaris porten àmplies fotos de Messi, elegit el millor jugador del partit, al qual qualifiquen de “Rei Lionel”, “Messiah” (per “Messies”), “Messi, el mag” o “El millor jugador del planeta”.
El dominical “The Sunday Times” titula en portada: “L’equip de somni d’Europa destrueix el United”, i en la secció d’esports del rotatiu afirma: “Rei Messi”, del qual diu que “el mestre va portar el Barcelona a la glòria de la Lliga de Campions”.

“La màgia de Messi enfonsa el United” i “Simplement, els millors”, titula el dominical “The Sunday Telegraph”,
i afegeix que el Barcelona va trencar els cors dels seguidors del United. “Messi deixa per terra els somnis del United”, és un altre titular del “Daily Telegraph”, i afegeix que el Barcelona s’ha guanyat el dret de ser considerat un dels millors equips de la història del futbol.
“The Observer” titula que “La màgia de Messi enfonsa el Manchester United” i en la secció d’esports publica a tota pàgina una foto de Messi besant la Copa d’Europa i amb el titular “Bravo Barça”.

“La màgia de Messi destrueix una altra vegada el United i confirma els catalans com els mestres d’Europa”, assenyala. “Messiah”, titula el “Sunday Mirror”, i diu que Messi va demostrar per què és el millor jugador del planeta després que el Barcelona va superar el millor d’Anglaterra per guanyar la Copa d’Europa.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa