Món Esport
La Plataforma ProSeleccions també demana justícia
  • CA

La Plataforma Proseleccions Catalanes, com ja ha anunciat SI, també portarà a la Fiscalia de Catalunya les amenaces que han rebut els darrers dies alguns esportistes catalans, especialment el jugador de hoquei, Àlex Fàbregas, perquè estudiï si són constitutives de delicte.

Normalment és l’afectat qui demana la intervenció de la fiscalia però com que són amenaces públiques ho pot fer un tercer. En aquest cas, a més, segons ha explicat el president de la Plataforma, Xavier Vinyals, el sentiment expressat per Fàbregas és majoritari entre els esportistes catalans presents a Londres.

Un altre motiu de polèmica ha estat l’entrevista que la medallista a Londres Mireia Belmonte va concedir a la Plataforma l’any 2009 i on expressava que “veuria bé que Catalunya i Espanya competissin algun dia dins l’aigua”. Diversos mitjans se n’han fet ressò, i això també ha ocasionat comentaris i insults per part de seguidors de les seleccions espanyoles.

Des de la Plataforma ProSeleccions ja han anunciat que continuaran donant suport a aquells esportistes que vulguin significar-se per l’esport català i les Seleccions Catalanes. “Els defensarem quan rebin insults i amenaces pel simple fet d’expressar-se lliurement”, han manifestat en un comunicat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa