Món Esport
La parella Nadal-López, or olímpic en la final de dobles
  • CA

Rio 2016 ha deixat, aquesta matinada passada, una altra medalla d’or per a un esportista català. Marc López, que ha competit en el torneig de dobles amb Rafa Nadal, ha aconseguit el tan preuat or després que la parella derrotés els romanesos Florin Mergea i Horia Tecau en tres sets, 6-2, 3-6 i 6-4, en un sensacional partit dels tenistes a la pista Central.

 

Nadal, que ha disputat la final dels dobles masculins només dues hores després d’haver competit -i vençut al brasiler Bellucci- en els quarts de final individual, ha liderat la victòria del seu equip amb els cops decisius prop de la xarxa, amb el barceloní López escoltant-lo des del fons de la pista i ajudant-lo a superar la parella romanesa en un tercer set molt disputat i que ha posat fi a dues hores i 22 minuts d’enfrontament.

 

Prop de les tres de la matinada, hora catalana, els dos tenistes s’han proclamat campions després d’un esforç físic admirable, dominant un primer set amb contundència, sobreposant-se a un segon set gris i completant un tercer i definitiu set -tornant un break en contra- per penjar-se la tan desitjada medalla d’or olímpica.

 

Rafa Nadal tindrà l’oportunitat, aquest dissabte, de tornar-se a plantar en una final olímpica. en el quadre individual, el mallorquí ha derrotat Bellucci als quarts de final i disputarà, a les 19:30 hora catalana, les semifinals davant l’argentí Juan Martín del Potro. Si el supera, diumenge disputarà una nova final.

 

Belmonte, quarta als 800m lliures

 

Mireia Belmonte, que va aconseguir la medalla d’or als 200 metres papallona, no ha pogut penjar-se cap medalla aquesta matinada, després de realitzar una bona prova de 800 metres lliures i d’acabar quarta classificada, en una especialitat poc escaient per a la catalana. Tot i haver fet el vuitè millor temps a les semifinals i haver entrat com a última classificada a la final, la badalonina ha fet el quart millor temps -rècord d’Espanya-, en una piscina dominada per la nordamericana Katie Ledecky, rècord mundial amb un temps de 08:04:79 i autora de tota una exhibició física.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa