Món Esport
La nova equipació del Barça incorpora l’himne i recupera el groc a la segona vestimenta
  • CA

El FC Barcelona ha presentat avui les dues noves equipacions per a la temporada que ve, amb la novetat que la segona vestimenta recupera el color groc, que ja vestissin el 1974 i l’himne del clup s’incorpora com element identitari per recuperar els sentiments dels socis i simpatitzants.

L’equipació titular serà blaugrana, com és tradició, però l’empresa que vesteix al club català, la nord-americana Nike, enguany ha presentat un model semblant a la samarreta del centenari del club el 1999, amb una part blava i l’altra en grana, és a dir, sense les tradicionals franges. A més, apareix l’escut, que queda a la part esquerra; la senyera a la part posterior, el lema “més que un club” i la lletra de l’hime, a la part interior del coll en forma de pic. A més, a les dues samarretes hi ha el logo de l”Unicef’ com patrocinador, igual que en la temporada anterior.

Les mitges seran de color grana amb la part de dins de color blau i en la part que cobreix els bessons es podrà llegir la paraula ‘Barça’. Respecte a la segona equipació, Nike i el Barça han recuperat la samarreta suplent de 1974, encara que el mateix color també el va utilitzar la marca Meyba, que va vestir al Barça en els anys vuitanta i principis dels noranta.

De fet, un dels grans èxits de Nike amb la samarreta suplent del Barcelona es remunta a l’aposta pel color groc (groc pistatxo fluorescent) que va comercialitzar en la temporada 2005-06 i que va arrasar en les botigues, especialment entre els més joves.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa