La Lliga de Campions torna al Mini (17:00h)

Set mesos després que les grades del Miniestadi s’omplissin amb l’encreuament contra el PSG, aquest dimecres el Barça buscarà rematar la classificació als vuitens de final en el partit de tornada contra el Minsk (17.00 hores, Barça TV). El resultat és molt favorable després del 0-3 que les blaugrana es van endur de Bielorússia però, tot i així, la plantilla no pot abaixar la guàrdia. El partit de diumenge passat contra el Saragossa va demostrar les dificultats que poden presentar els equips en qualsevol competició. La victòria per 3-0 va estar molt treballada i no va arribar fins al tram final del partit.

En aquesta línia, Melanie Serrano comenta que “seguim igual de solvents en defensa i marcant gols però, tot i així, cometem errors i hem de seguir treballant”. De fet, el Barça està immers en un tram molt exigent de la competició, amb cinc partits en tretze dies. Per això, amb l’eliminatòria de cara, Xavi Llorens podrà aprofitar l’enfrontament d’avui per fer rotacions: “Tenim el descans mínim i hem d’aprofitar la profunditat de la plantilla. Les jugadores referents s’estan carregant de minuts i van acumulant petites coses que a la llarga ens poden passar factura”, assegura el tècnic. L’entrenador no donarà a conèixer la convocatòria fins aquesta mateixa tarda, però l’equip encara no podrà comptar amb Ange Koko, ja que es troba a la Costa d’Ivori per motius burocràtics.

L’equip blaugrana ha firmat un gran inici de temporada, amb ple de victòries a totes les competicions i sense haver encaixat cap gol. A diferència de la setmana passada, avui el Minsk ja és un rival conegut i el Barça espera poder fer gaudir l’afició que s’acosti al Miniestadi: “El camp és més gran, amb més espais i podrem jugar millor. En aquest partit, si juguem com nosaltres sabem, oferirem espectacle”, certifica Melanie Serrano. Així doncs, tothom cap al Mini.