La junta del Barça aprova el projecte per a la Grada d’Animació

El club ha acceptat els requeriments de la LFP i unirà tots els grups en una zona del Gol Nord i amb plenes mesures de seguretat

Després de moltes discussions, projectes, camins endavant i camins enrere, el Barça ha aprovat, finalment, la posada en marxa de la Grada d’Animació del Camp Nou, tal i com reclamen alguns grups com Seguiment FCB des de ja fa anys.

El club ha confirmat que, en la reunió de junta directiva celebrada aquest dimecres, d’acord amb la normativa de la Lliga de Futbol Professional, el Barça impulsarà un “Espai d’Animació en el que tots els grups estiguin identificats i agrupats en un ens jurídic, en una associació”. El portaveu, Josep Vives, ha explicat que tots els membres d’aquest espai hauran de ser identificats amb les màximes mesures de seguretat, com el control biomètric -comprovació dactilar-, per poder accedir a la zona.

D’aquesta manera, Vives ha volgut manifestar que “els grups que vulguin complir amb les mesures, des del club els ajudarem i els integrarem en una zona concreta del Gol Nord”. Actualment, el grup d’animació principal està situat a la primera graderia del Gol Sud.

Nou comentari