Món Esport
La jugadora d’hoquei argentina Sofía Maccari posa amb una estelada a la premsa del seu país
  • CA

La jugadora d’hoquei herba argentina, Sofía Maccari, ha posat amb una estelada en una entrevista (titulada en català) a la revista del seu país, Hockeyrd. Maccari, que va lluir l’ensenya independenista als passats jocs olímpics de Londres, assegura que els catalans van ser “com una família en molts moments i situacions” dels set anys que va passar a Terrassa.

Respecte la reivindicació independentista, assegura que els catalans “demanen el que un dia van tenir” i afirma que ara veu “més a prop” la seva secessió d’Espanya. Tot i així assegura que el debat genera “una lluita constant amb Madrid”, de qui diu que “no agrada” que Catalunya disposi d’un fort pes econòmic dins l’Estat.

La jugadora admet que no sabia res del Catalunya fins que s’hi va instal·lar, però explica que ràpidament es va adonar que tenia “una altra cultura, una altra ideologia, un altre idioma” respecte la resta de l’Estat. “M’agrada com són, com pensen”, afegeix.

Maccari afirma que només pot fer “petits detalls” per tornar el que va rebre de Catalunya, ja que actualment viu a l’Argentina. Per això posa com exemple l’ús que va fer de l’estelada a Londres. Respecte aquest fet recorda amb sorpresa que “cap esportista català va sortir amb la bandera en un esdeveniment tan important com són els Jocs”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa