Món Esport
La grada d’animació comença a omplir-se
  • CA

 

L’espai d’animació del Camp Nou comença a omplir-se a poc a poc. Tot i que la imatge de la primera graderia del gol nord durant aquest inici de temporada ha estat desoladora, SER Catalunya ha avançat que, al pròxim partit a l’estadi (15 d’octubre a les 16:15 contra el Dépor), gairebé 600 persones ompliran de color la grada d’animació.

Segons ha pogut saber El Món, es tracta de la segona tongada d’inscripcions, que avancen a poc a poc però amb bona lletra. La tercera tongada es produirà al desembre (aproximadament), però, segons van pactar els grups d’animació i el club, en aquesta tercera tongada només hi podran entrar socis, i no persones amb el carnet de compromís, com a les dues primeres fases d’inscripcions.

 

Serà a partir d’aquesta tercera tongada que ja no podran inscriure’s persones sense la condició de soci. Això podria fer minvar el nombre d’inscripcions, però s’espera que la grada estigui plena de cara a la temporada vinent. Recordem que l’espai d’animació consta de 1.246 localitats.

Localitats rotatòries

 

Tot i que el nombre de socis que s’han inscrit d’aquesta forma és reduït, hi ha membres de la grada d’animació que hi assisteixen de manera esporàdica. Certes places de l’espai d’animació estan reservades per aquells socis que s’inscriuen a la “grada rotatòria” i que van canviant de localitat en funció del dia i del partit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa