Món Esport
La fiscalia ja investiga la gestió econòmica de Laporta al Barça
  • CA

La Fiscalia de Barcelona ja ha obert diligències per investigar la gestió de Joan Laporta durant la seva presidència al F.C Barcelona, segons informa avui El Periódico de Catalunya. Aquestes han començat arrant d’una denúncia presentada fa uns dies per un soci del club que aboca alguns apartats de l’auditoria encarregada ara fa uns mesos per l’actual junta directiva del club presidida per Sandro Rosell i en la qual es reflectien presumptes irregularitats.

De fet, segons aquest rotatiu la investigació de la fiscalia no solament apuntaria l’expresident i actual president de SI, encara que aquest seria el principal punt de mira, sinó també altres membres de la seva junta com Ferran Soriano, exvicepresident econòmic del club i ara president de la companyia aèria Spanair, i Joan Oliver, l’exdirector general corporatiu.

A Laporta se li podrien imputar dos delictes: apropiació indeguda, per un presumpte desviament de fons de l’entitat, i un delicte societari. Segons la due diligence que va presentar l’actual junta durant els set anys de mandat de Laporta les pèrdues acumulades del Barça haurien estat de 48,7 milions d’euros.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa