Món Esport
La FIFA també sanciona Madrid i Atlètic sense poder fitxar
  • CA

La FIFA està disposada a sancionar el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid sense poder fitxar en els dos propers mercats (el d’estiu del 2015 i el d’hivern de la temporada 2015-2016) per infraccions relacionades amb fitxatges de jugadors estrangers menors d’edat, segons ha avançat el programa ‘El Larguero’ de la candena SER.

L’organisme de futbol internacional multarà els dos equips madrilenys pel mateix motiu que ja va sancionar el Barça l’any passat fins el gener del 2016. La FIFA entén que Madrid i Atlètic han incomplert reiteradament el Reglament i estatut de transferència de jugadors menors d’edat.

Cal recordar que el president del club blanc, Florentino Pérez, ja es temia aquest càstig, i per això ha tancat fins a quatre fitxatges per a la propera temporada a corre cuita: Marco Asensio (del Mallorca), Danilo (Oporto), Lucas Silva (Cruzeiro) i Odegaard (Stromgodset).

Al Reial Madrid també podria sumar-s’hi el porter David de Gea (Manchester United). A més, la FIFA també estudia aplicar la sanció a dos equips més de la Lliga espanyola: Vila-Real i València.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa