La FIFA sanciona el Madrid amb dos mercats sense fitxar

La FIFA aplicarà al club blanc la mateixa multa que va imposar al Barça per les irregularitats en els fitxatges de menors d'edat, segons Mundo Deportivo

La FIFA sancionarà el Reial Madrid sense que pugui fitxar durant dos mercats de traspassos, segons ha publicat ‘Mundo Deportivo’. La Comissió de Disciplina de l’organisme internacional de futbol aplicarà d’aquesta manera la mateixa sanció que va imposar al Barça per les irregularitats en els fitxatges de menors d’edat. A més, la FIFA podria imposar també una multa econòmica.

Segons el diari esportiu, la FIFA va prendre la decisió al juliol, però no ha oficialitzat la sentència “per motius que no ha clarificat”, tot i que la investigació es va obrir fa més d’un any. Sempre segons ‘MD’, la sanció s’hauria d’aplicar a partir del mercat d’hivern que comença el mes que ve, de manera que s’allargaria fins el mercat de fitxatges de l’estiu de 2016.

El club que presideix Florentino Pérez confia que l’aplicació de la sanció s’endarrereixi el màxim possible, ja que el temps juga al seu favor. Si la sanció es notifica immediatament, el Madrid podria presentar un recurs i aconseguir la suspensió cautelar, i podria fitxar durant aquest mercat d’hivern. En aquest cas, la sanció seria per als mercats d’estiu 2016 i el d’hivern de 2017.

Nou comentari