El Comitè d’Ètica de la FIFA investiga José María Villar i Franz Anton Beckenbauer, segons ha informat l’organisme internacional aquest dimecres, tot i que no n’ha donat més detalls.

L’investigació és per la suposada compra de vots dels Mundials de futbol de Rússia i Qatar, i per la presumpta corrupció en la designació del Mundial d’Alemanya 2006.

La FIFA ha apuntat que els casos de Villar i Beckenbauer han arribat en mans del president del Comitè d’Ètica, Hans-Joachim Eckert, i afegeix que hi ha més persones investigades, tot i que no n’ha detallat els noms.

Villar és president de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF), i Beckenbauer va ser un dels futbolistes alemanys més emblemàtics del país, a més de ser expresident del comitè organitzador del Mundial d’Alemanya 2006.

D’altra bandam l’organisme internacional ha confirmat que “ja estan en curs” les investigacions contra el president de la FIFA, Joseph Blatter, i el president de la UEFA, Michel Platini, suspesos durant 90 dies.

De fet, després de la suspensió de Platini, Villar havia quedat com el màxim represenant del futbol europeu.Més notícies

Nou comentari