Món Esport
La festa amb els campions de Lliga
  • CA

Els carrers de Barcelona acolliran aquesta tarda una rua de cinc quilòmetres pels carrers del barri de les Corts per celebrar amb l’afició blaugrana el títol de Lliga aconseguit pel FC Barcelona, ha informat l’Ajuntament. El trajecte començarà a les 19.30 hores al Camp Nou i recorrerà els carrers Arístides Mallol, Riera Blanca, avinguda de Madrid, Berlín, Entença i Travessera de les Corts fins a arribar un altre cop a l’estadi, cap a les 21.30 hores, on una hora més tard està previst que acabi la celebració.

Els accessos del Camp Nou s’obriran a les 18.00 hores, fins a completar l’aforament, perquè els aficionats que ho desitgin puguin gaudir, gratuïtament, de les diferents activitats organitzades pel club, entre les quals destaquen les actuacions musicals de: Pirat’s Sound Sistema, Lexus, Suite, Marcos Llunas, The Gruixut’s, Dr. Calypso, Teràpia de Shock i Obrint pas.

La comitiva festiva anirà escortada pels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana i s’activarà el Centre de Coordinació (Cecor) des d’on es coordinaran els cossos d’emergències -policials i sanitaris- i els serveis municipals -Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i serveis d’informació de la ciutat-.

L’Ajuntament, que ha previst un dispositiu especial d’Urbana i Mossos -també amb la Unitat Muntada de la Urbana- recomana als aficionats que es desplacin fins a l’estadi i els carrers pròxims en transport públic, preferentment en metro, perquè hi haurà talls de trànsit en els voltants del Camp Nou.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa