Món Esport
La Federació de Tenis no escolta els jugadors i escull Barcelona com a seu de la final de la Copa Davis
  • CA

Barcelona ha desbancat València i serà finalment la seu que acollirà al Palau Sant Jordi entre el 4 i 6 de desembre la final de la Copa Davis de tennis entre Espanya i la República Txeca. Així ho ha decidit avui al migdia la junta directiva de la Real Federació Espanyola de Tennis després de la polèmica generada a partir de les declaracions d’alguns jugadors. Barcelona ja va acollir l’única final que va guanyar Espanya l’any 2000 al Palau Sant Jordi davant Austràlia.

En saber-se la notícia, l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha manifestat que Barcelona ha estat escollida perquè el Palau Sant Jordi té “l’aforament adequat”, la gent de la ciutat “vibra amb el tennis i amb l’esport” i la ciutat té “una enorme tradició tennística” i és “un reclam”. Aquesta elecció arriba nou anys després que Barcelona acollís per primera vegada la final d’aquesta competició i per això Hereu considera que “el 2000 va ser un éxit” i per això “aquest any ho tornarà a ser”.

Amb aquesta decisió la Federació deixa banda les declaracions dels tenistes Fernando Verlasco i Feliciano López. Tots van considerar que era “injust” que Barcelona acollís la final dues vegades.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa