La família de Schumacher publica una entrevista inèdita prèvia a l’accident
La família de Schumacher ha publicat una entrevista inèdita prèvia a l'accident.
La família de Schumacher ha publicat una entrevista inèdita prèvia a l’accident. | Captura de pantalla

La família de Michael Schumacher ha publicat una entrevista enregistrada a l’expilot alemany dos mesos abans del seu accident mentre esquiava que mai havia sortit a la llum. Els parents, que segueixen mantenint el silenci en relació a la seva salut, han difós un vídeo en el qual Schumacher respon 10 preguntes formulades pels aficionats.

 

 

En un contingut enregistrat el 30 d’octubre del 2013, l’expilot alemany, que el pròxim 3 de gener farà 50 anys, se sincera i explica el títol que li va fer més il·lusió, les claus de l’èxit, els seus rivals més exigents i els seus ídols, entre altres aspectes. Aquestes són algunes de les declaracions de Schumacher.

 

Les respostes de Michael Schumacher

 

“El campionat més emotiu va ser el de Suzuka, l’any 2000 amb Ferrari. Després de 21 anys sense Mundials per a l’escuderia i quatre anys per a mi sense ser campió, finalment vam guanyar la cursa, una cursa excepcional, i també vam guanyar el títol”.

 

“Mika Häkkinen és el pilot a qui més he respectat durant aquests anys, per les grans lluites i la relació privada molt estable que vam tenir “.

 

“Quan era petit, a la meva època de kàrting, veia Ayrton Senna o Vincenzo Sospiri, a qui admirava molt perquè eren bons pilots. El meu ídol era Toni Schumacher perquè va ser un gran futbolista”.

 

“Per créixer i fer passos endavant, no només has de mirar el cotxe, t’has de mirar a tu mateix i altres pilots, als que tens al davant i als de darrere. Cadascú tenia alguna cosa especial que jo volia conèixer”.

 

“La Fórmula 1 és molt dura. Abans ho era molt més, sense ajudes, sense direcció assistida… però tot i això és un dels esports més durs que pots practicar. Necessites molta preparació”.

 

“Sempre pensava que no era gaire bo, que havia de millorar més. Crec que aquesta és una de les claus per haver-me convertit en el que sóc”.

 

“L’èxit en qualsevol situació de la vida té relació amb el treball en equip. Tu només fas el que fas, però com a equip ets més fort”.

 

“El talent és molt important en l’automobilisme, com en qualsevol altre esport, però cal desenvolupar-lo. El kàrting és una bona base per demostrar el teu talent, però també per trobar altres habilitats que necessites per ser pilot”.Nou comentari