El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha confirmat aquesta tarda el fracàs i ha anunciat que José Mourinho deixarà de ser entrenador blanc el 30 de juny. “Després de les converses amb el tècnic José Mourinho hem arribat a l’acord de donar per finalitzada la relació contractual en acabar aquesta temporada”, ha dit seriós el president madridista en roda de premsa. Florentino s’ha justificat apuntant que l’entrenador portuguès ha donat un “salt qualitatiu” a l’entitat blanca i que el balanç de Mourinho a la banqueta del Madrid és positiu.”No és una temporada dolenta, però no ha estat suficient pel nivell del Madrid i l’entrenador”, ha acabat admetent.
 
El president ha informat que no hi haurà cap compensació econòmica per Mourinho. “M’hauria agradat que continués”, ha afegit amb diplomàcia el mandatari blanc, que ha afegit que el nivell de pressió ha crescut molt i ha portat a aquesta decisió. “Que s’ha equivocat alguna vegada, segur. Però, no és normal el nivell de pressió a què ha estat sotmès”, ha precisat. Florentino ha destacat que el tècnic portuguès és el que portava més temps a les banquetes de tota la Primera Divisió. 
 
Florentino Pérez ha assegurat també que no tenen cap “preacord” amb cap altre entrenador. “Tenim estabilitat institucional i econòmica i estem en el nivell esportiu que no havíem d’haver perdut i que vam perdre en els sis darrers anys”, ha afegit. 
 


Més notícies

Nou comentari