La 4a Champions ja és aquí i a Barcelona tots els blaugranes han sortit al carrer per acompanyar als jugadors en una rua que els ha portat fins al Camp Nou. Unes 850.000 persones, segons dades de la Guàrdia Urbana, han acompanyat aquest diumenge a la tarda la rua de la quarta “Champions” pel centre de Barcelona. Amb aquestes dades, se supera de 150.000 persones els simpatitzants que van sortir al carrer durant la celebració de la Lliga de Campions del 2009.

La capital catalana ha tornat a sortir massivament per celebrar un nou títol del Barça de Pep Guardiola, només disset dies després de conquerir la Lliga. Milers de persones han seguit la desfilada blaugrana, que ha sortit puntualment a dos quarts de sis de la tarda del World Trade Center i, després de 7,5 quilòmetres de recorregut, ha finalitzat tres hores després al Camp Nou. La ruta ha estat més extensa,  des del port, l’autocar ha seguit per passeig Colom, ha pujat per Via Laietana, Pau Claris, Gran Via, Passeig de Gràcia, carrer Aragó, avinguda Roma, carrer Comte d’Urgell, avinguda Sarrià i Travessera de les Corts i Estadi.

Els jugadors acabaran la festa ballant al concert de Shakira

Quan acabi la festa al Camp Nou, els jugadors aniran a l’estadi Olímpic al concert de la Shakira. La cantant colombiana, parella de Gerard Piqué, ja  ha avisat els campions a través de Twitter: “Prepareu-vos, que aquesta nit ballarem”.

1762Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa