L’homenatge de Catalunya Ràdio a Johan Cruyff

La cadena recupera el gol impossible de Cruyff a l'Atlètic de Madrid, la final de Wembley, l'anunci antitabac, declaracions de Xavi i el penal indirecte de Messi

Poc després de la mort de Johan Cruyff, Catalunya Ràdio ha fet un petit homenatge a l’exjugador i exentrenador del Barça amb un recull d’alguns moments que van marcar l’etapa del futbolista holandès.

L’àudio -que podeu escoltar a sota el text- comença amb la narració del gol ‘impossible’ de Cruyff contra l’Atlètic de Madrid la temporada 1973-74. “És fantàstic jugar un partit malament i guanyar”, continua el muntatge, amb declaracions del propi Cruyff sobre tàctica futbolística.

A més, també hi apareix l’exblaugrana Xavi, qui assegura que l’entrenador holandès “va canviar la mètode i la filosofia de jugar a futbol”. L’àudio també recupera la narració del gol de Ronald Koeman a Wembley, amb Cruyff a la banqueta.

Finalment, també recupera l’anunci antitabac que va fer l’extècnic blaugrana, i la narració de Joaquim Maria Puyal del penal indirecte de Leo Messi, que va marcar Luis Suárez fa tan sols unes setmanes contra el Celta, imitant el futbolista holandès: “L’ha picat Messi com Cruyff!”.

Més informació

Nou comentari