Món Esport
L’Espanyol vol posar ara la seva samarreta a Rafael Casanova
  • CA

L’Espanyol demanarà a l’Ajuntament de Barcelona què li costaria posar la seva samarreta al monument de Rafael Casanova. L’equip vol respondre així la campanya de l’empresa esportiva que equipa el Futbol Club Barcelona, que recentment ha pagat 100.000 euros per vestir el monument a Cristòfol Colom amb la samarreta blaugrana. Segons el president del RCD Espanyol, Joan Collet, el consistori “ha perdut la coherència” permetent aquesta acció promocional.

Collet, en declaracions a RAC1, ha ironitzat sobre la incomprensió a la indignació espanyolista, que ha considerat un gest “de dignitat”. “En un altre context, potser sí que no defensaríeu això. Però en nom del Barça, es busquen excuses”, ha subratllat. “Estic segur que si vingués algun antropòleg i li fessin un estudi a Colom, segur que li trobarien que és del Barça”, ha afegit.

El mandatari de l’Espanyol ha reiterat la seva crítica a l’Ajuntament de la ciutat, de qui ha recordat que va exigir-li unes condicions molt dures pel lloguer de l’Estadi Olímpic Lluís Companys. D’aquella època ha assegurat que “no podíem ni vendre una botifarra” i ha culpat l’Ajuntament de la marxa del club a Cornellà de Llobregat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa