Món Esport
L’Espanyol s’imposa al Barça al primer derbi i s’endú la Copa Catalunya
  • CA

1863

Tres gols de Thievy a la segona part (minuts 50, 56 i 77) van fer guanyar la sisena Copa Catalunya a l’Espanyol (FC Barcelona 0 – RCD Espanyol 3). D’aquesta manera els pericos igualen el Barça en nombre de títols en aquesta competició i guanyen el primer derbi de la temporada. El Nou Estadi de Tarragona va comptar amb una entrada molt curta per veure la final de la 22a edició de la Copa Catalunya, amb uns 5.800 espectadors.

El jugador més perillós del Barça a la primera part va ser Deulofeu mentre que l’Espanyol va tenir més ocasions de gol, com les de Luis Garcia i Cristian Alfonso. Als cinc minuts de la represa el francès de l’Espanyol Thievy va marcar el primer gol. Tres minuts després va tornar a veure porteria, aprofitant una assistència de Luis Garcia. El Barça no va aconseguir reaccionar davant un Espanyol molt segur i amb un Thievy inspirat que va sentenciar el partit al minut 77, aconseguint també un hat-trick.

El Barça, amb Eusebio a la banqueta, va afrontar la final del títol català amb jugadors filial reforçats amb alguns juvenils: Oier Olazabal, Sergi Gómez, Oriol Rosell (Ivan Balliu, min.45), Gerard Deulofeu, Saul Berjon (Carlos Carmona, min.45), Rafael Alcántara, Isaac Cuenca (Jean Marie Dongou, min.72), Javier Espinosa (Jonathan Dos Santos (min.45), Alejandro Grimaldo, Armando Lozano i Luis Gustavo (Martí Riverola).

De la seva banda Mauricio Pochettino va jugar amb Francisco Casilla, Luis Garcia, Ernesto Galan (Pau Senent, min.45), Javier López, Carlos Clerc, Alberto Canal, Thievy G. Bifouma (Carlos Albarran, min.85), Zouhair Feddal, Cristian Alfonso, Cristian Gómez i José Antonio Ruiz (Kilian Grant, min.75).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa