L’Espanyol s’estampa a Las Palmas (4-0)

L’Espanyol s’ha estampat aquest divendres amb una contundència colossal a l’estadi Gran Canaria, davant Las Palmas, en una segona part horrorosa del conjunt blanc-i-blau i on s’ha deixat trepitjar pel conjunt local sense presentar oposició (4-0).

Els de Constantin Galca han realitzat una primera part correcta en la qual han dominat gran part del joc i en la què han disposat de bones oportunitats, com les desaprofitades per Hernán Pérez, a boca de canó, i Joan Jordán, amb un xut llunyà que ha salvat Raúl Lizoáin, el porter del conjunt local.

Tot i el domini i les bones accions ofensives periquites, l’equip dirigit per Quique Setién s’ha avançat al marcador a pocs segons pel final de la primera part, amb un gol del marroquí Nabil El Zhar, aprofitant una bona assistència de Jonathan Viera. Aquest gol ha marcat un punt d’inflexió en el partit i ha fet abaixar els braços a un Espanyol que no havia merescut marxar al descans amb el marcador en contra.

Només començar la segona part, el mateix Jonathan Viera ha fet el segon i, amb l’equip català ensorrat i sense cap esperança de remuntada, ha propiciat l’arribada del tercer amb una nova assistència que ha materialitzat Pedro Bigas. Mancant un quart d’hora pel final, l’exespanyolista Wakaso Mubarak ha signat el quart i definitiu, en la què ha acabat essent una humiliant derrota per l’Espanyol.

El conjunt de Galca queda ara cinc punts de la zona de descens amb tota la jornada per davant. Té la sort que el Granada visita el Celta a Balaídos, que l’Sporting ha de jugar al Camp Nou davant el Barça i que el Getafe rep un València a l’alça, amb tres victòries consecutives.