Món Esport
L’Espanyol insisteix que treballarà per eradicar la violència
  • CA

 

Després que es produïssin la setmana passada diverses detencions arran d’una agressió per part d’un grup d’aficionats del sector més radical de l’Espanyol a un altre seguidor del mateix equip, aquest dilluns l’Espanyol ha emès un comunicat per reafirmar que continuarà treballant amb la voluntat d’eradicar la violència. El club ha assegurat que seguirà ferm en la seva voluntat de disposar d’una grada d’animació “en la qual mai es produeixin aquests comportaments” i que “seguirà prenent totes les mesures oportunes per aconseguir-ho”.

El club ha informat que ha obert expedient intern sancionador a diversos abonats que han mostrat comportaments violents i intolerants en l’àmbit de la celebració de competicions esportives, “i/o en relació amb altres socis del club, així com a la grada d’animació del RCDE Stadium”.

 

Ha lamentat també l’alarma social que han generat aquests fets i ha convocat, amb caràcter d’urgència, a la Comissió de Disciplina Social del club perquè es reuneixi de manera extraordinària amb l’objectiu d’analitzar els últims esdeveniments ocorreguts i adoptar una resolució al respecte”, que es comunicarà pròximament.

 

Finalment ha desvinculat aquests fets violents de l’afició: “En cap cas representen la grandesa i l’exemplaritat de tota l’afició blanc-i-blava i del seu sentiment”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa