Món Esport
L’Espanyol i el Celta pacten l’armistici (1-1)
  • CA

L’Espanyol i el Celta de Vigo han disputat aquest dimarts el partit avançat de la 34ena jornada de Lliga de Primera Divisió. Ho han fet en un RCDE Stadium de Cornellà-El Prat pràcticament buit, amb 14.000 persones a les graderies i sense voler-se fer mal. La classificació així ho permetia.

L’equip gallec, que ha dominat part del joc a través del control de la pilota, s’ha avançat en el marcador amb un bonic gol de Iago Aspas, després d’una precisa centrada de Fabián Orellana. A partir d’aquell moment, l’Espanyol ha buscat l’empat, i l’ha aconseguit faltant cinc minuts pel descans, amb també un bon xut llunyà de Marco Asensio, el segon gol de la temporada pel nascut a Vitoria.

Amb la igualada al marcador i amb tota una segona part per endavant, els dos equips ha buscat amb intensitat el gol que li donés la victòria. El Celta ha perdut el domini en detriment de l’Espanyol, que ha intentat sotmetre el Celta amb Felipe Caicedo ja sobre el terreny de joc. Sense cap més gol i amb els minuts corrent, l’equip de Constantin Galca ha reduït la marxa i ha deixat altre cop el control al Celta.

La seva possessió, però, s’ha convertit en estèril i l’amenaça dels homes ofensius -Orellana, Pablo Hernández, Nolito i Aspas- ha deixat de ser-ho. Al conjunt gallec també li anava bé l’empat. I així s’ha arribat al final, firmant un armistici que ha significat deixar el descens a vuit punts de distància. El Celta, per part seva, també deixa el Sevilla -setè classificat- a cinc punts i manté la zona europea.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa