Món Esport
L’Espanyol esgarrapa un punt a Granada (1-1)
  • CA

L’Espanyol ha aconseguit, amb un home més i gràcies a un gol en pròpia porteria del lateral dret portuguès Miguel Lopes, un punt més en la lluita per la permanència a Primera Divisió i, el més important, davant un rival directe que seguirà cinc punts per sota una setmana més.

Els blanc-i-blaus no han fet un bon partit, ni tan sols quan el Granada s’ha quedat amb deu homes al minut 28 de partit per l’expulsió de David Barral. El davanter andalús ha etzibat dos cops de colze a Álvaro González i Gerard Moreno, respectivament, i ha vist groga per cada una de les accions. L’equip local havia de jugar amb un jugador menys una mica més d’una hora, però l’Espanyol no ho ha aprofitat.

Fins i tot, el conjunt granadí s’ha avançat en el marcador, amb un gol de l’exblaugrana Rubén Rochina, aprofitant una sèrie de rebots dins l’àrea per afusellar Pau López, i ha posat contra les cordes un Espanyol que no es podia permetre no sumar amb tants minuts per davant i amb el rival en inferioritat numèrica.

A la segona part, els periquitos tampoc han estat a l’alçada. Han mantingut la posessió de la pilota, però sense tenir clarividència no han aconseguit el domini del joc ofensiu, ni han fet que el Granada patís en excés les embestides del conjunt català. Això sí, a falta de vuit minuts pel final, l’Espanyol ha tingut la fortuna d’empatar. Un xut d’Hernán Pérez, l’autor del gol importantíssim del dilluns anterior davant el Rayo Vallecano, l’ha desviat el lateral Miguel Lopes a la seva pròpia porteria, en una acció desafortunada pels locals i agraïda pels visitants.

Finalment, l’empat deixa l’Espanyol a la mateixa distància del descens que fa una setmana. Cinc punts separen el conjunt periquito del mateix Granada, l’equip que marca la zona vermella de la classificació. Diumenge, nou assalt, davant l’Athletic Club al RCDE Stadium.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa