Món Esport
L’Espanyol denunciarà cinc jugadors del Barça
  • CA

El derbi de dissabte portarà cua. Després dels graus incidents que van tenir lloc a la graderia de l’Estadi Olímpic durant el partit entre Espanyol i Barça, el president blanc i blau, Daniel Sánchez Llibre, i el director general adjunt del club, Pedro Tomás, s’han reunit amb els responsables de seguretat de la entitat per valorar els fets i decidir quines mesures s’han de prendre. Per una banda, l’Espanyol ja ha assegurat que es presentarà com acusació particular contra les cinc persones detingudes pels Mossos d’Esquadra i contra tots aquells aficionats que van cometre incidents però que a hores d’ara encara no s’han identificat.

Per un altre costat, però, el club ha confirmat que denunciarà davant la Comissió Antiviolència fins a cinc jugadors blaugranes. Pedro Tomás ha assegurat que l’actitud d’alguns jugadors del Barça va ser “provocativa” i va encendre encara més els aficionats radicals que es van desplaçar fins l’estadi i van llençar diverses bengales. Segons l’Espanyol, Henry, Messi, Piqué, Marquez i Eto’o van motivar els seguidors a seguir amb la seva actitud violenta. Els tres primers, ho van fer, segons l’Espanyol, durant el partit, en les celebracions dels gols, mentre, Márquez i Eto’o, quan van sortir del vestuari, un cop acabat el partit, en saludar als aficionats que encara estaven a l’estadi.

Pedro Tomás ha assegurat que dissabte es va passar “por” i ha subratllat que “mai no havia vist res igual”. Cal recordar que els Boixos Nois ja havien anunciat que dissabte es presentarien a l’Estadi Olímpic. A hores d’ara, són molts els que pensen que no es van posar les mesures possibles per evitar els aldarulls. En aquesta línia, Pedro Tomás ha aclarit que el club no pot posar límit a la venda d’entrades sinó és que la mateixa policia ho prohibeix.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa