El primer derbi al camp de Cornellà el Prat ha acabat sense gols. Barça i Espanyol han disputat un partit molt físic i jugat amb més cor que cap. L’equip blanc i blau ha sortit molt motivat, com acostuma a fer davant l’equip de Guardiola, i ha complicat molt el joc a un Barça superat per l’ambient, sobretot a la primera part.

A l’equip visitant li ha costat molt trenar jugades degut a la pressió del conjunt de Pochettino. I quan tot just, els de Guardiola començaven a desenvolupar el seu millor joc, l’àrbitre ha mostrat la segona groga a Dani Alves i l’equip blaugrana s’ha quedat amb deu homes. L’entrada a la segona part de Keita, Henry i Ibraimovic no ha pogut fer millorar el joc del Barça.

L’Espanyol complica, doncs, la lliga al Barça, que ha vist reduïda la distància que tot just fa una setmana va aconseguir al camp del Real Madrid. A hores d’ara, quatre punts distancien primer i segon classificats, amb un partit més per part dels catalans. Si demà l’equip de Manuel Pellegrini guanya davant el València, se situarà a només un punt de l’equip blaugrana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa