Món Esport
L”Espai Barça’ de Rosell costaria uns 150 milions d’euros
  • CA

El candidat a la presidència del FC Barcelona Sandro Rosell ha donat a conèixer avui els primers detalls de l”Espai Barça’, que pretén obrir al soci la zona adjacent a l’actual Palau Blaugrana per fer un nou pavelló, amb un de més petit adjacent, i fer un espai amb un hotel, gimnàs, piscina i zona verda que acompanyin la remodelació del Camp Nou, tot això amb una inversió de 150 milions d’euros.

“Tenim un espai únic que hem de mantenir, millorar i reinvertir en ell perquè els socis puguin disfrutar-ne els 365 dies de l’any”, ha explicat Rosell, qui vol obrir el recinte al soci i al ciutadà de Barcelona. “És un espai tancat al soci i creiem que es pot millorar i obrir”, ha afegit.

Convençut que si guanya podria fer el “millor projecte del món” per al “millor club del món”, ha matisat que només ho farien en paràmetres econòmics adequats i sempre amb el consentiment del soci. “Una inversió d’aquest estil abans passarà per l’aprovació de l’Assemblea de Compromissaris”, ha etzibat.

A l”Espai Barça’ hi hauria també una zona d’oci per als penyistes, que tindrien un lloc de trobada, i un auditori amb capacitat per a 2.000 persones que permetria donar “una projecció universal” al barcelonisme.

Més places de pàrquing, una reforma del Museu que “projecti Catalunya” en les visites al museu i que faci entendre el catalanisme i revisar l’acord de requalificació dels terrenys del Miniestadi amb l’Ajuntament de Barcelona completen el projecte gairebé faraònic de Rosell, ja que les obres serien a sis o set anys llum.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa