Món Esport
L’Ertzaintza identifica l’agressor ultra del Betis, però no el deté
  • CA

La policia basca ha identificat, aquesta tarda, l’ultra del Betis que ha agredit una persona en ple centre de Bilbao i els seus dos acompanyants, un d’ells, autor del vídeo on es poden percebre les agressions i els crits d'”Arriba España” anteriors i posteriors als fets. Tot i la identificació de les tres persones, la Ertzaintza no n’ha detingut cap d’elles. Segons la cadena de televisió EITB, l’agredit no ha presentat denúncia i, per tant, això ha estat motiu suficient per donar per tancat el cas.

Les agressions s’han produït a la Plaza Nueva de Bilbao, hores abans de la disputa del partit de Lliga entre l’Athletic Club i el Reial Betis, i segons han informat diversos mitjans, els protagonistes de la gravació formarien part del grup Supporters Gol Sur del conjunt andalús. 

 

El Reial Betis Balompié, d’altra banda, ha realitzat dues piulades al seu compte oficial de Twitter condemnant els fets: “El Real Betis condena enérgicamente la agresión producida hoy en Bilbao. Bajo ningún concepto representa a la afición verdiblanca. Hechos como estos, contrarios a los valores que preconiza el fútbol y el Real Betis, deben erradicarse de nuestro deporte.”

 

 

 

 

 

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa