L’entorn del Barça veu interessos contra el club en les filtracions dels ‘Papers de Panamà’

Carles Vilarrubí ha aparegut, aquest dimarts, en la filtració de documentació que realitza El Confidencial des que el diumenge 3 d’abril es publiquessin els primers ‘Papers de Panamà’, amb Lionel Messi com a principal protagonista.

El vicepresident blaugrana ha enviat un comunicat als mitjans de comunicació en el qual no nega les informacions, però matisa que “ha estat una total sorpresa ser protagonista en aquest assumpte i, com es confirma en els documents, només exercia funcions executives derivades de la meva responsabilitat laboral en l’empresa”. A més, Vilarrubí considera “un fet injustificat i desproporcionat” el seu vincle amb el cas, ja que cap empleat, actuant en nom i representació de tercers, pot respondre de les accions dels propietaris i/o accionistes de les societats per les quals treballa”.

Segons han explicat a El Món fonts properes a la junta directiva blaugrana, “el nom de Vilarrubí no havia d’aparèixer en la publicació dels ‘Papers de Panamà’, ja que la documentació no aporta cap prova de delicte, ni d’evasió fiscal” per part de l’empresari i vicepresident barcelonista. Tot i això, l’exdirector de La Sexta i actual directiu d’Atresmedia, Antonio García Ferreras, “va imposar dilluns, en una reunió de La Sexta i El Confidencial, que el nom del vicepresident del Barça havia de sortir, de la mateixa manera que es va decidir que sortís Messi en la primera publicació de la documentació”.

García Ferreras, actual contuctor del programa ‘Al Rojo Vivo’, de la mateixa cadena, va ser Director de Comunicació i Continguts del Reial Madrid  de l’any 2004 al 2006, en la que va ser una de les principals apostes de Florentino Pérez per ajudar a l’expansió del club merenga.


Nou comentari