Món Esport
L’emotiva carta de Jorge Messi al seu fill Leo després de la cinquena Pilota d’Or
  • CA

El diari Marca publica aquest dimarts la carta de Jorge Messi, pare del jugador Leo Messi, l’endemà que el seu fill guanyés la cinquena Pilota d’Or i es consagrés probablement com el millor jugador de futbol de tots els temps. Mai ningú havia acumulat fins a cinc pilotes, un guardó que s’acumula a un currículum espectacular, símbol també del millor Barça de la història. Amb la carta, el seu pare Jorge vol mostrar l’orgull familiar per tot el que ha aconseguit el seu fill.

Orgullosos

El dia en què vam sortir des de l’Argentina amb un bagatge de somnis i il·lusions però també amb moltes pors, Lionel semblava gaudir d’aquest viatge. Segurament, en el seu cap només hi havia la idea de conèixer, arribar i quedar-se a Barcelona. Però suposo que també començava la seva idea de triomfar en el que més volia: el futbol.

Avui es troba on mai somiem que podria arribar, un lloc màgic que va començar a recórrer en l’any 2007. Consecutivament any rere any on ‘el món del futbol’ va decidir reconèixer cinc vegades com el millor jugador del planeta.

Des del si familiar ens sentim molt orgullosos d’ell perquè tot ho va aconseguir amb un enorme esforç, deixant enrere coses de moltíssim valor. L’esperit i la capacitat de superació de Lionel, així com les seves ganes de millorar cada dia, suposen un estímul de molt valor per a tots els que estem a prop d’ell.

Jorge Messi (pare de Leo Messi)



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa