Món Esport
L’Audiència de Barcelona aparca el judici pel cas Neymar
  • CA

El Barça rep, després de molts mesos, una agradable notícia judicial. Tal i com ha informat el periodista de Catalunya Ràdio, Jordi Borda, l’Audiència de Barcelona ha acceptat els recursos del club i ha declarat la nul·litat de l’obertura de judici oral per una de les branques del cas Neymar.

La causa per un presumpte delicte fiscal per part del club i dels seus gestors va ser la segona en obrir-se, després de la querella criminal presentada per Jordi Cases. De fet, el jutge Pablo Ruz va decidir obrir aquesta via mentre investigava Rosell per l’acusació de Cases d’apropiació indeguda en la modalitat de distracció.

Aquest cas és el mateix pel qual la Fiscalia de l’Audiència i l’Advocacia de l’Estat van demanar penes de presó per a Rosell i Bartomeu i una multa econòmica pel FC Barcelona. Poc abans de les eleccions del juliol passat, el jutge Ruz va acceptar els recursos presentats pels acusats i va traslladar el cas a Barcelona, en una maniobra considerada com “un èxit” pels màxims mandataris de l’entitat blaugrana.

De moment, i tal com preveien Rosell i Bartomeu, l’Audiència de Barcelona no ha volgut iniciar els tràmits pel judici oral i ha deixat en mans del Fiscal de Barcelona la competència per presentar o no un nou escrit d’acusació per tornar a engegar la causa. El Barça ha guanyat temps.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa