Món Esport
L’Atlètic de Madrid serà el rival als quarts de final de la Champions
  • CA

L’Atlètic de Madrid de Diego Pablo Simeone serà el rival que haurà de superar el Barça si vol ser a les semifinals de la Lliga de Campions. El conjunt blaugrana es trobarà, dos anys després, amb l’equip matalasser, després que en l’última eliminatòria europea els de Simeone superessin els del ‘Tata’ Martino en un doble partit nefast pels catalans.

Aquesta vegada, però, Luis Enrique li ha pres la mida al tècnic argentí. Ha trobat la tecla necessària i ha superat en tots els enfrontaments de les últimes dues temporades a l’equip madrileny, tan al Camp Nou, com al Calderón. L’anada dels quarts de final, però, es disputarà a l’estadi barcelonista, amb el factor camp a favor pels matalassers, que buscaran sortir vius del Camp Nou per afrontar una tornada amb l’ambient infernal del seu estadi.

L’Atlètic és un rival incòmode pel Barça. Ho ha demostrat, reiteradament, en els últims anys, des que Simeone es fes càrrec d’un equip a la deriva i el transformés per tornar-lo a situar, no només en bones posicions a la Lliga espanyola, sinó també a l’escena internacional, amb la participació ja habitual en les fases finals de la Champions League. Tot i la incomoditat i el factor camp, els de Luis Enrique continuen essent favorits per ser a les semifinals.

La resta d’emparellaments han deixat uns quarts de final prou definits. El Reial Madrid haurà de superar el Wolfsburg i el Bayern ho haurà de fer davant el Benfica, els dos equips teòricament més dèbils dels quarts de final. El Paris St.Germain-Manchester City serà l’enfrontament amb més incògnites, a la vegada que el més atractiu.

Aquests són els emparellaments dels quarts de final:

Wolfsburg – Real Madrid
Bayern de Munic – Benfica
Barça – At. Madrid
PSG – Manchester City



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa