L’Atlètic de Madrid segueix sumant amb la seva doctrina (1-0)

L’Atlètic de Madrid seguirà, una setmana més, per davant del Reial Madrid a la classificació de la Lliga BBVA. Els matalassers han vençut aquest dissabte (1-0) a un Rayo Vallecano que ha plantat molta cara al semifinalista de la Lliga de Campions i que l’ha posat contra les cordes en diverses ocasions.

Un gol d’Antoine Griezmann en l’inici de la segona part, només un minut després de la seva entrada al terreny de joc des de la banqueta, ha permès els homes de Diego Pablo Simeone vèncer el Rayo de Paco Jémez, mantenir l’aventatge d’un punt sobre el Reial Madrid, el seu rival ciutadà, i posar pressió sobre el Barça, que visita el Benito Villamarín.

Tot i la victòria, l’Atlètic de Madrid ha realitzat el seu joc habitual. Molta pressió, un futbol d’alta intensitat i sense cap obsessió per la pilota. L’estil de Jémez, el del domini, de la creació a partir del mig del camp i la velocitat a les bandes s’ha imposat en diverses fases del partit, però no ha tingut el premi merescut per l’equip també madrileny. Els de Vallecas han disposat de molt poques ocasions.

Els matalassers han defensat fèrriament l’únic gol i han aconseguit endur-se tres punts vitals per seguir en la lluita pel títol. L’esforç de la Champions League i la necessitat de mantenir el mateix nivell al partit de tornada, a l’Allianz Arena, han obligat els del Calderón a reduir la marxa i a no forçar-se físicament.