L’Atlètic de Madrid s’endú els tres punts de Mestalla i segueix a vuit del Barça (1-3)

L’Atlètic de Madrid seguirà, una setmana més, l’estela del Barça, després d’haver vençut a l’estadi de Mestalla davant el València (1-3), amb dos gols en la recta final de partit. Els de Simeone han aconseguit els tres punts després d’avançar-se al marcador amb un gol del francès Antoine Griezmann i de marxar al descans amb empat, degut al gol de l’exmadridista Denis Cheryshev.

En la segona part, els matalassers han fet el segon gol, obra de Fernando Torres, amb un bon remat al segon pal, després d’un servei de còrner molt mal defensat pels valencianistes, i han aprofitat l’expulsió del central Aderlan Santos per sentenciar el partit, amb un darrer gol de Yannick Ferreira-Carrasco en el minut 85.

El tècnic valencianista, Gary Neville, no ha sabut frenar la sagnia d’atacs i arribades del conjunt madrileny i s’ha vist desbordat per decisions errònies i molt criticades per l’afició local, que ha tornat a demanar la seva destitució.

El conjunt del Calderón segueix a vuit punts del Barça, a falta de deu jornades pel final del campionat de Lliga.