Món Esport
L’Atlètic de Madrid no llença la Lliga (1-3)
  • CA

El ‘Cholo’ Simeone ha saltat a la gespa del RCDE Stadium sense pensar en la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions. El tècnic argentí sabia que aquest enfrontament era clau per seguir en la lluita per la Lliga i per apropar-se a tres punts del Barça, mancant encara el partit dels blaugrana davant la Reial Societat, i no volia deixar escapar l’oportunitat per mantenir-se en la segona posició del campionat.

Amb pràcticament l’onze de gala, l’Atlètic de Madrid ha aconseguit guanyar amb solvència davant un Espanyol que s’ha mantingut al partit durant gairebé els noranta minuts. Les opcions blanc-i-blaves s’han confirmat en la primera part quan, fins i tot, han aconseguit avançar-se al marcador amb un bon cop de cap de Pape Diop a la sortida d’un còrner, el tercer gol consecutiu del senegalès.

Tot i avançar-se al marcador, l’Atlètic ha dominat l’Espanyol. L’ha tancat al seu camp i l’ha cansat en base al moviment de pilota. Una excel·lent passada en profunditat de Koke l’ha aprofitada Torres per batre Pau López, amb un xut creuat, que ha significat l’empat abans del descans. En la segona part, el conjunt matalasser ha seguit dominant i, després d’una llarga possessió, Griezmann ha fet el segon.

Ja en els minuts finals, Torres i Koke han intercanviat els papers. Una altra bona jugada del davanter madrileny l’ha rematada de cap un dels capitans de l’equip visitant. Amb el gol de Koke en el minut 88, l’Atlètic de Madrid ha sentenciat i s’ha endut els tres punts del RCDE Stadium, en una jornada positiva pels equips madrilenys.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa