Món Esport
L’atleta Bruno Hortelano torna a “sentir-se atleta” corrent al CAR
  • CA

 

Bruno Hortelano, ha tornat a sentir-se atleta, tal com ell ha fet saber a través del seu compte d’Instagram, aquest dijous 3 de novembre.

 

L’atleta, considerat el millor velocista espanyol de la història, va patir un accident de trànsit, el passat 5 de setembre. Des de llavors, ha estat operat en diverses ocasions de la mà dreta, on va patir greus lesions i ara es recupera al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

Precisament, ha estat des del CAR que Hortelano ha publicat un vídeo en el seu compte d’Instagram mostrant que comença altra vegada a córrer. Hortelano ha acompanyat el vídeo d’una frase en la qual afirma que “tornant a córrer em torno a sentir atleta”.

 

Preparant-se pels Mundials de Londres 2017

Hortelano es va proclamar campió d’Europa a Amsterdam en la prova dels 200 metres, el passat mes de juliol. L’atleta, de 25 anys, també va ser semifinalista aquest estiu en els 200 metres en els Jocs Olímpics de Río de Janeiro (Brasil). Aquesta va ser la primera participació d’Hortelano en uns Jocs Olímpics.

El rècord d’Espanya dels 200 metres és d’Hortelano, amb un registre de 20 segons i 12 dècimes. Hortelano ara es prepara pels Mundials de Londres del 2017, que vol arribar amb totes les seves capacitats.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa