Món Esport
L’Amsterdam ArenA es dirà Johan Cruyff ArenA
  • CA

Johan Cruyff ArenA. Aquest serà el nou nom de l’estadi de l’Ajax d’Amsterdam, el club on es va formar l’astre holandès i on va arribar al cim del futbol mundial abans d’aterrar al Barça. L’AFC Ajax, la direcció de l’Amsterdam ArenA i l’alcalde de la ciutat holandesa han fet públic, precisament aquest dimarts -dia en el qual Cruyff faria 70 anys- la nova denominació de l’estadi de la capital d’Holanda.

En un comunicat emès per l’Ajax, el club compleix amb la promesa feta ara fa sis mesos amb la signatura d’un contracte oficialitzat pel consell, l’administració i supervisió d’ArenA (propietaris de l’estadi) i la mateixa entitat. “Amb el canvi de nom, les tres parts volen fer un homenatge digne al millor futbolista d’Holanda”, manifesta la nota.

 

Després de contactes entre l’alcaldia i la família Cruyff, amb Jordi al capdavant, l’Ajuntament va acordar un homenatge permanent a la figura de l’exjugador i entrenador, prenent com a base el canvi de nom de l’Amsterdam ArenA. Després dels estira i arronsa amb els propietaris, degut a la possibilitat d’explotar el nom de l’estadi per a ús comercial, finalment s’ha pres la decisió d’homenatjar l’holandès volador batejant el camp de futbol amb el seu nom.

A banda del canvi de nom de l’estadi, l’Ajax també explica que l’alcalde i els regidors d’Amsterdam “han de triar un carrer, una plaça, un pont o un altre indret per posar-li el nom de Johan Cruyff”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa