Món Esport
Kubica tornarà a la F1 8 anys després
  • CA
Kubica correrà amb Williams la propera temporada
Kubica correrà amb Williams la propera temporada | WILLIAMS

Vuit anys després de patir un greu accident, el 2011, Robert Kubica tornarà a pilotar un cotxe de Fórmula 1. Ho farà amb l’equip Williams, amb qui ja havia fet algunes proves, i que l’ha confirmat com un dels seus dos pilots pel 2019. L’altre serà George Russel. Kubica, de 33 anys, tornarà a tenir una oportunitat en una competició on suma 78 carreres

 

Abans de l’accident que havia patit, el pilot polonès havia aconseguit 12 podis i un triomf en els cinc anys que havia estat a la Fórmula 1, on va debutar el 2006. Tot i convertir-se en un dels pilots joves més talentosos, Kubica va veure frustrada la seva carrera per un accident durant un ral·li italià que li va costar múltiples fractures al braç, la mà i la cama dreta que el van obligar a passar pel quiròfan. Aquell incident van portar-lo a deixar la Fórmula 1. 

 

El polonès s’ha explicat en un comunicat fet públic per l’escuderia britànica: “M’agradaria donar les gràcies a tots els que m’han ajudat durant un període difícil de la meva vida en aquests últims anys. Ha sigut un viatge desafiant per tornar de nou a la Fórmula 1, però el que semblava gairebé impossible ja comença a ser possible”.

 

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa