Món Esport
Kevin Durant i tres jugadors més dels Brooklyn Nets, contagiats per coronavirus

Quatre jugadors dels Brooklyn Nets, entre ells la superestrella de l’NBA Kevin Durant, han donat positiu per coronavirus, segons ha informat la matinada d’aquest dimecres la franquícia de Nova York a través d’un comunicat en el qual també ha informat que “dels quatre jugadors que han donat positiu, només un presentava símptomes”.

“Els quatre jugadors es troben aïllats i sota la cura de l’equip mèdic de la franquícia. Actualment, l’organització està notificant totes les persones que hagin tingut contacte amb els jugadors, inclosos recents rivals, i està treballant de forma propera amb les autoritats de salut locals i estatals”, han afegit els Nets.

A més, des de la franquícia de Nova York s’ha demanat a tots els jugadors i membres de l’equip que hagin viatjat amb ells que “es mantinguin aïllats, que monitorin la seva salut repetidament i que estiguin en contacte constant amb l’staff mèdic de l’equip”. “Desitgem una ràpida recuperació a tots els que estan lluitant contra aquest virus”, ha finalitzat el comunicat del conjunt de l’NBA.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa