Món Esport
Karim Benzema, ‘caçat’ fent curses il·legals a l’autopista
  • CA

El jugador del Reial Madrid, Karim Benzema, va ser interceptat per un radar de l’autopista M-40 el passat 3 de febrer a 216 quilòmetres per hora. El jugador circulava a més del doble del permès en aquell tram, proper al barri on viu, seguint un cotxe quasi en paral•lel que transitava a 256 qm/hora. Fonts policials han assegurat, segons publica el diari ‘El País’, que l’altre vehicle es trobava en lloguer pel mateix Reial Madrid.

De fet els advocats del club estan fent mans i mànigues des de l’incident per minimitzar-ne les conseqüències que pugui comportar. Els lletrats de l’equip han admès que Benzema era un dels dos implicats en la cursa, sense de moment donar pistes de qui era l’altre participant.

El jugador, que va poder posposar la seva declaració gràcies a la coincidència amb el partit de Copa contra el Barça, fa front a una possible condemna a presó de tres a sis mesos, que es podria evitar a canvi d’una multa econòmica o treballs per la comunitat. El que de moment és segur, però, és que perdrà el carnet de conduir durant un termini màxim de quatre anys.

2990



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa