Els jugadors de l’NBA decideixen reprendre els play-off

El boicot a la competició per protestar contra el racisme i la brutalitat policial als Estats Units no obligarà la millor lligà de bàsquet del món a donar per finalitzada la temporada

L’NBA respira. El boicot als play-off per protestar contra la brutalitat policial i el racisme no provocarà que la temporada s’hagi d’acabar sense que una franquícia es proclami campiona. Els jugadors de la millor lliga de bàsquet del món han acordat, en la reunió que han mantingut aquest dijous, disputar els partits que queden i salvar, d’aquesta forma, un curs completament marcat pel coronavirus.

Segons ha informat el periodista de l’ESPN Adrian Wojnarowski, la represa de la competició després de l’aturada d’aquest dimecres no serà immediata. Els tres partits previstos per a aquest dijous –Jazz-Nuggets, Raptors-Celtics i Mavericks-Clippers– també seran ajornats i, per tant, el calendari haurà de ser modificat. Els play-off es reprendran, com a molt d’hora, aquest divendres, encara que el més probable és que ho facin el cap de setmana.

Les protestes dels jugadors contra l’última mostra de la violència policial estatunidenca, no obstant això, encara no s’han acabat. Els esportistes es reuniran amb el comissionat de l’NBA, Adam Silver, la junta de governadors i els propietaris de les franquícies per determinar els passos a seguir en la lluita activa contra la discriminació racial. Caldrà veure a quins acords arriben i, per tant, de quina forma s’utilitza l’altaveu mediàtic de la millor lliga de bàsquet del món per condemnar el racisme.

Més informació

Nou comentari