Món Esport
La plantilla del Barça celebra la cancel·lació de l’Eurolliga: “És la millor decisió”
  • CA

Els jugadors del Barça de bàsquet han deixat clar, aquest dimarts, que donen a suport a l’Eurolliga “al cent per cent” en la seva decisió de cancel·lar la temporada 2019/20 per culpa del coronavirus. Els integrants de la plantilla blaugrana han emès un comunicat a través de les xarxes socials en què han deixat clar que, segons el seu parer, “és la millor decisió que podia prendre la millor competició de bàsquet europeu”.

“L’Eurolliga ha demostrat, finalment, valorant els pros i contres d’aquesta complicada situació, que pensa en els jugadors i atén a raons de salut per sobre de tot”, ha opinat el vestidor culer. “És el millor per al bàsquet i, sobretot, per la salut física i mental dels jugadors”, han sentenciat els jugadors, per als quals la temporada encara no s’ha acabat, ja que, en principi, la fase final de la Lliga Endesa sí que es jugarà.

El comunicat de la plantilla del Barça

“El primer equip del Barça de bàsquet vol expressar, a títol particular, el seu total suport a l’Eurolliga per la decisió presa aquest dilluns 25 de maig.

Creiem, fermament, que és la millor decisió que podia prendre la millor competició de bàsquet europeu.

L’Eurolliga ha demostrat, finalment, valorant els pros i contres d’aquesta complicada situació, que pensa en els jugadors, atenent a raons de salut, per sobre de tot.

És per aquesta raó que nosaltres, al costat de les nostres famílies, donem suport al cent per cent a la decisió de l’Eurolliga. És el millor per al bàsquet i, sobretot, per la salut física i mental dels jugadors”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa