A la desesperada: un jugador de l’NBA busca equip a través de Twitter

“L’únic que necessito és una oportunitat. Jo faré la resta!”, ha piulat el base Isaiah Thomas, que va ser ‘All-star’ els anys 2016 i 2017

Aquest pròxim diumenge, 30 de juny, l’NBA dona el tret de sortida a l’agència lliure: una gran quantitat d’estrelles de la millor lliga de bàsquet del món que han acabat contracte aquesta temporada sortiran al mercat a la recerca de noves experiències. Des de l’MVP de les Finals, Kawhi Leonard, fins a grans jugadors com Kemba Walker, Kyrie Irving o Kevin Durant, els equips tindran l’oportunitat de dur a terme la denominada enginyeria financera per reforçar les seves plantilles.

Mentre que als jugadors mencionats no els faltaran ofertes i bona part de les franquícies estatunidenques es barallaran per ells, hi ha un altre grup d’efectius que ho tindran més complicat per firmar amb un equip de l’NBA. És el cas del base Isaiah Thomas, que els anys 2016 i 2017, quan vestia la samarreta dels Boston Celtics, va arribar a jugar l’All-Star Game (El Partit de les Estrelles) però ara passa per un moment molt complicat. Des que va ser traspassat el mateix 2017 als Cleveland Cavaliers, Thomas ha encadenat infortuni rere infortuni i el seu calvari amb les lesions l’han condemnat a viure un calvari. La darrera temporada, amb uns Denver Nuggets que han arribat a semifinals de Conferència de la mà de Nikola Jokic, només ha jugat 12 partits.

Encara que en una entrevista a ESPN, el base va declarar que “em sento preparat per tornar al nivell al que vaig arribar i excitat per demostrar el que puc tornar a fer”, les seves expectatives de cara a l’Agència Lliure no han millorar. Una clara demostració d’això és que Thomas ha fet una crida als General Managers de l’NBA a confiar amb ell a través de Twitter. “L’únic que necessito és una oportunitat. Jo faré la resta!”, ha piulat.

El missatge que va divulgar a través de les xarxes socials Isaiah Thomas coincideix amb el que va assegurar en l’entrevista a ESPN citada:“Estic emocionat amb el futur, vull mostrar el que vul tornar a fer. Denver em va concedir el temps que necessitava per recuperar el 100% de la salut. Òbviament, volia jugar i podria haver-ho fet més del que ho he acabat fent, però he entès la decisió de l’entrenador. De totes formes, he contribuït d’altres formes com a líder, com a algú que va ajudar els joves a fer un pas endavant”.

Més informació

Nou comentari