Un jugador espanyol de l’NBA assisteix a una festa multitudinària il·legal

Willy Hernangómez s’ha disculpat públicament per haver acudit a un esdeveniment que vulnerava les mesures de prevenció contra el coronavirus

Willy Hernangómez s’ha disculpat públicament per la seva participació, la setmana passada, en una festa il·legal amb unes 200 persones en un xalet en el barri madrileny d’Aravaca. “Arran de les darreres informacions sorgides sobre mi, vull confirmar que efectivament vaig estar present en aquest esdeveniment, demanar disculpes públiques, assumir el meu error i ser totalment conscient del que implica en la situació que estem vivint“. ha expressat el jugador espanyol, que actualment milita als Charlotte Hornets de l’NBA.

Els fets es van produir durant la matinada del divendres al dissabte, quan agents de la Policia Nacional van comprovar que en l’interior d’un habitatge unifamiliar d’Aravaca s’estava celebrant una festa multitudinària. Alguns infractors van intentar, en grups de 50, abandonar la finca. Quatre persones van ser detingudes per resistència i desobediència a l’autoritat, mentre que unes 200 persones han estat proposades per a sanció per incompliment de les mesures sanitàries establertes.

Més informació

Nou comentari