Món Esport
Josep Lluís Merlos deixa TV3
  • CA

Josep Lluís Merlos i Joan Villadelprat deixaran de narrar les curses de Fórmula 1 per TV3 a partir de la propera temporada per posar-se al capdavant de les retransmissions que farà Movistar TV, la plataforma de televisió de pagament de Telefónica.

Movistar TV fa enguany una aposta molt ambiciosa amb l’esport de motor ja que no només retransmetrà la Fórmula 1 sinó que també emetrà el Mundial de Motociclisme. Merlos i Villadelprat comptaran amb el pilot Jaume Alguersuari i Maria Serrat, exdirectora de comunicació de l’equip HRT, a l’equip encarregat de les retransmissions. 

La televisió pública catalana, igual que també fa Antena 3, continuarà emetent el Mundial de Fórmula 1
en les mateixes condicions que fins ara. 

Santi Faro substitut de Merlos

El periodista Santi Faro serà qui substituirà Josep Lluís Merlos al capdavant de l’equip de la televisió pública catalana que farà el seguiment de la Fórmula 1 del 2014. Faro ha estat director de “Motor a fons” i màxim responsable de la programació del mundial de la Fórmula 1 a TV3. A més, ha estat comentarista de moltes competicions del motor i enviat especial a grans campionats, com el Ral·li Dakar.

A més de Faro, l”equip que farà el seguiment del campionat estarà format per Francesc Latorre, Laia Ferrer i Francesc Rosés, i completarà l’equip tècnic Albert Fàbrega.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa