Món Esport
Jorge Miadosqui demana perdó a Leo Messi
  • CA

  

Nou incendi a la relació entre Messi i l’AFA. Jorge Miadosqui, secretari de les Seleccions Nacionals Argentines, sorprenia aquest matí amb unes declaracions a la ESPN carregant contra Leo Messi: “A Messi el cuidem de la millor manera, però el que no es cuida és el jugador, que sempre vol jugar”.

Aquestes declaracions han generat molt rebombori al món Barça i al sinus de la selecció argentina, per això Jorge Miadosqui, a SER Catalunya, ha volgut matisar les seves paraules: “M’he equivocat, demano disculpes. Però s’ha d’utilitzar la lògica: Messi és el millor del món, i si ho és, és perquè realment es cuida. Al Barça li hem de donar les gràcies per com tracta Leo Messi. Demano perdó si s’ha interpretat malament, tant al Barça com a Leo Messi“.

“El que volia dir és que Messi gaudeix jugant a futbol. Sóc admirador de Messi, del seu treball i de la seva perseverança i m’ha sorprès el revol que han generat les declaracions”, ha indicat l’alt càrrec de l’AFA.

 

Jorge Miadosqui, càrrec de l’AFA, ha volgut tancar així la polèmica del dia, de nou amb Messi i l’Associació Argentina de Futbolistes de protagonistes. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa