Món Esport
Jordi Fernández, representant català a l’All-Star de l’NBA
  • CA
Jordi Fernández, durant un partit dels Denver Nuggets. | Denver Nuggets

El bàsquet català no es quedarà sense representació a l’All-Star Game de l’NBA que es disputarà el pròxim 17 de febrer a l’Spectrum Center de Charlotte (Carolina del Nord, Estats Units). En el partit de caràcter amistós en què participen els millors jugadors de cada any dividits en dos equips que representen a les dues Conferències, el badaloní Jordi Fernández formarà part del cos tècnic de Mike Malone, l’entrenador de l’Oest.

 

No és tan conegut com Pau Gasol ni fa les mateixes assistències que Ricky Rubio, però amb només 35 anys Fernández segueix teixint una carrera molt exitosa. El català ja va guanyar l’anell de l’NBA amb els Cleveland Cavaliers de LeBron James i companyia i, ara, és un dels integrants de l’staff tècnic dels Denver Nuggets, l’entrenador del qual és Malone, que ha estat confirmat com a dirigent de l’equip de la Conferència Oest.

 

Mike Malone ho ha aconseguit després que els Nuggets hagin empatat amb els Golden State Warriors en la primera posició de la classificació. Com que els de Denver tenen un balanç amb més victòries, Steve Kerr no serà l’entrenador de l’equip que capitanejarà LeBron James. El que és, sense cap mena de dubte, l’entrenador català amb més possibilitats d’arribar a ocupar una banqueta de l’NBA, es convertirà en el cinquè català a l’All-Star, després dels jugadors Pau Gasol, Marc Gasol, Juan Carlos Navarro (partit de jugadors de primer any), Ricky Rubio (partit de jugadors de primer any) i Rudy Fernández (concurs d’esmaixades).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa