Món Esport
Jordi Casals, nou president de la Federació Catalana de Futbol
  • CA

Jordi Casals (Cercs, 1946) va guanyar ahir les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol amb 478 vots a favor davant dels 341 obtinguts per l’altre aspirant, Jesús Farga, segons va informar l’associació. Casals és president del Santboià i va ser candidat a la presidència del FC Barcelona el 1997.

Casals substituirà Ricardo Campoy, que ocupava el càrrec de forma interina des de fa un any i mig després de substituir en el càrrec Jordi Roche, que va ser elegit president el 8 d’octubre del 2005, encara que va presentar la dimissió a principi del 2008.

Entre les propostes de la candidatura guanyadora figuren una ferma aposta per les seleccions catalanes, la descentralització federativa, la millora dels serveis als clubs o el funcionament el més independent possible del futbol sala.

La candidatura del guanyador està integrada per Sergi Albert, Diego Ávila, Luis Carrasco, Jorge Fernández, José Llaó, Carles Nugue, Tomás José, Fernando Roldán, Borja Rovira, Ángel Ruiz, Joan Andreu Subies, Raúl Valentín Sus Dolcet, Ernesto Sukerman, Joaquin Sala, Isabel Tarragó, Gerard Torrent i Xavier Torres.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa